jul 152011
 

Vrijdag 15 juli

Nieuwe foto’s in het WG fotoboek!

Vandaag de laatste demodag voor Megan. Om 14.30u de KNGU demo en om 16.30u de Sparta verenigingsdemo.

De zaal zit goed gevuld en net voor de KNGU demo van zit een groep uit Denemarken die de demo openen met een strakke handstand van het hele team die bijna een minuut duurt, heel indrukwekkend. Ook de rest van deze demo ziet er erg goed uit, het enthousiasme knalt er vanaf.

De KNGU demo verloopt soepeltjes en aansluitend wordt iedereen geschminkt door Karin en Antoinette voor de verengingsdemo, het is prachtig weer dus dit kan lekker buiten vandaag.

Ondertussen draaien de Russen zich warm voor hun demo. De dames zijn zo verschrikkelijk lenig, je weet niet wat je ziet!

Na de technisch erg knappe maar saaie demo van Rusland worden snel de trampolines opgezet door het geroutineerde team van bouwers, bestaande uit Alice, Antoinette, Edith, Esther, Karin, Nelleke en Wichard. De Sparta meiden stellen zich vast op langs de zijkant om de sfeer in de zaal een beetje te proeven, ze laten amper meer tekenen van nervositeit zien, de routine begint erin te sluipen.

De verenigingsdemo verloopt netjes maar je ziet toch ook wel een beetje de vermoeidheid, het waren ook lange dagen. Gelukkig merkt het publiek er weinig van en het team mag na afloop dan ook genieten van een groot applaus. Nog steeds niet echt gewend aan al die aandacht zwaaien de meiden even snel naar het publiek en rennen snel de vloer af. Alice heeft voor dit najaar als extra training ‘Vier je succes, geniet van het applaus’ op het programma staan.

 

Dan is het snel afbreken, de schmink mag eraf en iedereen rent nog een laatste rondje over het complex om nog even snel wat dingen te ruilen.

Megan’s score na een week Lausanne is blijven steken op:

  • Een rugzak van Engeland
  • Een topje van Zwitserland
  • Een t-shirt van Mexico
  • Een t-shirt van Japan
  • Een polo van Japan
  • Een mini koeienbel uit Zwitserland
  • Een ketting uit Amerika
  • Bedeltjes uit Israël en Thailand
  • Pins uit Canada, Engeland, Finland, Mexico, Thailand, Qatar, Zweden, Zuid Afrika

Het team duikt vervolgens een pizzeria in voor een snelle hap voordat een deel van het team om 19.30u de trein neemt terug naar La Tour de Peilz. Achteraf gezien net op tijd want de trein later, waarin onder andere Antoinette en Iris zitten, kampt met een stroomstoring en ze stranden ergens halverwege tussen Lausanne en La Tour tussen stations in. Na een paar uur wachten in een donkere trein met Zwitsers die besloten hebben dat dit wel het juiste moment is om de drankvoorraad aan te breken komt er een eindelijk een diesellocomotief die ze terugsleept naar Lausane ,waar ze met bussen verder vervoerd worden. Uiteindelijk komen ze pas om 23.30u in La Tour aan, gelukkig nog net op tijd om de verjaardag van Janneke en Milo in te luiden!

Het blijft nog lang onrustig in het Holland House, met gezellige muziek, drank en lekkere hapjes die Gerco heeft meegenomen uit Nederland. Een paar mensen gaan al dan niet vrijwillig zwemmen in de fontein. Om een uur of 2 keert de rust langzaam een beetje terug in het anders zo vreedzame La Tour de Peilz…..

Nu kan ook de leiding kan eindelijk uitrusten van een week springende guppen in de toom proberen te houden.
Alice, Antoinette, Edith, Esther, Karin, Nelleke en Wichard hartelijk bedankt voor de geweldig goede zorgen en jullie tomeloze inzet!