jul 112011
 

Maandag 11 juli

De foto’s staan in het fotoboek, link: Foto’s

We proberen dagelijks foto’s bij te plaatsen,de  fimpjes volgen later, de internetverbinding is hier niet al te best.

Vandaag een rustige dag voor de meiden. Vanochtend om 8.00u even gezwommen in het meer, daarna ontbijten en met de trein naar Lausanne. hier geken naar andere verenigingsdemo’s, flyers uitgedeeld aan het publiek om reclame te maken voor de eigen shows en spullen geruild met deelnemers uit andere landen. Megan heeft nu al speldjes van Mexico, Qatar, Canada, Engeland en Australië, een ketting uit Amerika en een shirt uit Japan!

Het is erg warm hier dus toen ze on half drie weer in La Tour de Peilz waren meteen een heerlijke duik in het meer genomen. Daarna gezellig met z’n allen eten op de Hollandse camping (zien mamma en pappa Megan ook nog een keer wat langer dan 5 minuten), douchen en redelijk op tijd naar bed.