jun 132011
 

Afgelopen weekend was het Sparta Gymnaestrada team in Naaldwijk om een laatste keer samen met alle Gymnaestrada deelnemers te oefenen, en voor de Nederlandse Gymnaestrada waarbij de shows die van 10 tot 16 juli in Lausanne worden gegeven voor het eerst aan het grote publiek werden getoond.

Met 600 deelnemers plus aanhang was het het gezellig druk op de tijdelijke camping van DOS in Naaldwijk. De verenigingsdemo’s en landengalademo’s werden door de bezoekers met luid applaus beoordeeld. De gastoptredens van Yuri van Gelder en Jeffrey Wammes, met wie de Sparta meiden samen een show verzorgde, werden erg enthousiast ontvangen.

De komende weken wordt er nog hard getraind om de laatste puntjes op de i te zetten voordat het hele circus naar Lausanne afreist.

Klik hier voor de foto’s, de filmpjes volgen later.