nov 262010
 

Morgen reizen Ide, Tessa en Megan af naar het verre Kudelstaart (vlakbij Aalsmeer) voor de halve finale voor Teams in de D klasse. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door SV Omnia 2000.
Nanouk heeft sinds afgelopen maandag geen gips meer en ze heeft sindsdien alweer een paar keer meegetraind met de selectie. Als het goed is doet ze morgen ook mee dus dan is Sparta D3 eindelijk compleet!
In deze halve finale strijden de beste 20 teams van Nederland voor een van de 8 NK finaleplekken. De NK finale Teams wordt op 11 december gehouden in Oss.

Een plek bemachtigen voor deze finale zal erg moeilijk worden, het Sparta D3 team is jong en mist nog wel een beetje ervaring. Maar desondanks kunnen we een verrassing niet uitsluiten, in de voorrondes hebben deze meiden laten zien dat ondanks de druk van maar 3 i.p.v. 4 springers ze strak en redelijk foutloos hun oefeningen kunnen springen. Met 4 springers op de trampoline kunnen de kansen dus alleen maar beter worden.

Morgenavond weten we het…..