sep 292010
 

Maandag naar Dr. Houpt geweest, Megan klaagt soms over krakende/knakkende botten en pijn in haar linker elleboog en pols. Dr. Houpt heeft uitgebreid de tijd genomen om Megan’s pols en elleboog te onderzoeken. Na dit onderzoek zijn meteen foto’s gemaakt en hieruit blijkt dat de botten in de pols er goed uitzien, de pijn die ze heeft zou dus vanuit de spieren en/of pezen moeten komen. Volgens Dr. Houpt vooralsnog geen reden om ons zorgen te maken, dit moeten we nog even aankijken.

De elleboog ziet er minder fraai uit, op de foto’s zijn duidelijk losse stukjes bot of kraakbeen te zien, en het bot van haar onderarm sluit niet aan op het gewricht, vandaar dat ze zoveel speling heeft en eenvoudig kan overstrekken. Aangezien Dr. Houpt gespecialiseerd is in polsen en handen worden we voor verder onderzoek doorverwezen naar een orthopedisch chirurg.

Gelukkig hindert dit Megan niet al te veel in het dagelijkse leven, en ook trampolinespringen gaat waar steeds beter, dus met goede moed op weg naar de teamwedstrijden.